Autor: Kaubandus.ee • 30. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hawaii Express: meie ei mõtle paljale naisele pointi juurde

Hawaii Expressi turundusjuhi Priit Salumäe arvates mõjub napis riietuses naisterahvas reklaamis visuaalselt nauditavalt ning toob rõõmu kõigile, ometi ei mõelda Hawaii Expressis paljale naisele tema sõnul pointi juurde, vaid ikka vastupidi.

"Me ei tee nii, et mõtleme paljale naisele point'i juurde, vaid ikka vastupidi, " rääkis Priit Salumäe aripaev.ee päevaküsimusele vastates napis rõivastuses naiste kohta reklaamis. Samas märkis ta, et kui räägime surfist või tantsutüdrukutest, siis on tema sõnul arusaadav, et paljast ihu peab kuskil olema.

Viimasel ajal on napis rõivastuses naised Hawaii Expressi reklaamidel Salumäe sõnul vähenenud. "Varem olid küll mõned reklaamid, kus napis rõivastuses naisi kasutati," rääkis Salumäe.

Tema sõnul pole alastuse vähenemine reklaamides tingitud asjaolust, et see ei sobi nende ettevõttele, või ei müü, pigem vastupidi. Kuid enne peab turundusjuhi sõnul olemas olema sobilik reklaami idee ning alles siis vaadatakse napi rõivastuse või ihu paljastamise järele.

"Talve chill'i reklaamis olid meil spordipesus mees ja naine ja neile ulatati paberist välja lõigatud riided, sellised, nagu nukkudel vanasti olid ," tõi Salumäe napi riietuse reklaamimise vajalikkust ja kohasust välja.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700