• 07.11.07, 14:51
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Kaubamaja juht: Eesti vajab ühtset alkoholipoliitikat

Tallinna Kaubamaja tegevjuhi Raul Puusepa sõnul ei saa alkoholipoliitika olla ühepäevaste otsuste tulemus, vaid peaks olema pikaajaline ühtne poliitika.
„Isegi kui nüüd kellaajad kõrvale jätta, on riigil pikaajalist ühtset alkoholipoliitikat vaja,“ ütles Puusepp aripaev.ee päevaküsimusele vastates.
Aripaev.ee küsis, et kelle nö paadis sa oled, ehk, kas pooldad justiitsminister Rein Langi arvamust lasta igal kohalikul omavalitsusel kehtestada oma territooriumil vastavad piirangud alkoholi müügile või pooldate Juhan Partsi mõtet, kes näeks Eestis ühtset alkoholipoliitikat.
Ühest linnast teise alkoholi järele sõitmist peab Puusepp jamaks ning rõhutab veel korra, et kõige olulisem on ühtne poliitika üle kogu riigi.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 15.10.24, 16:14
Advendikalender: kuidas sai lastele loodud kingikogumikust kõigile mõeldud hitt-toode
Advendikalendrid olid eelmisel sajandil peamiselt lastele turustatud viletsavõitu šokolaadiga kommikarbid, mille aknaid avati igal jõulueelsel päeval, lootuses leida kartongi tagant midagi erilist. Ehk oled tähele pannud, et advendikalendrite valik on poelettidel aga igal aastal järjest mitmekesisemaks muutunud. Oma minikingikogumikega on tulnud turule nii mänguasjatootjad, sokikaupmehed, küünlavalmistajad kui ka ilubrändid.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele