Autor: Kaubandus.ee • 7. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vene turistid saavad Tallinna Kaubamajas soodustust

Uusaastaööl parimates Tallina ööbivad Vene turistid saavad Tallinna Kaubamajas soodustust.

"Tallinna parimates hotellides peatuvad turistid saavad Tallinna Kaubamajas hinnalandust. Muidugi otsime ka teisi võimalusi, kuidas üllatada mitte ainult turiste, vaid ka kohalikke elanikke," ütles venekeelsele uudisteportaalile dv.ee Tallinna Kaubamaja loovjuht Kristina Herodes.

1. jaanuaril avab Tallinna Kaubamaja oma uksed kell 12. Kaubanduskeskuste andmetel on põhilised ostjad aasta esimesel päeval Venemaa turistid.

"Selleks ajaks on inimesed juba välja puhanud ja valmis kaupluse külastuseks," selgitas Herodes kaubamaja avamisaega. Ta lisas, et tööstuskaupade osakond on avatud kella üheksani, toidukaubad nagu alati, kella kümneni.

Kristina Herodese sõnul on sellel perioodil ostjate seas päris palju Vene turiste, kes reeglina valivad kingituseks kõige ilusamaid asju: ehteid, kellasid, parfüüme, riideid ja palju muud. Väga populaarsed on erinevad kinkekarbid.

"Vene turistid ei ole kingitustega kitsi. Samas peab mainima, et ka eestlased ostavad iga aastaga aina rohkem kingitusi," lisas Herodes.

Kristiine Kaubanduskeskuse direktori Allan Remmelkoore sõnul on vene keelt kõnelevad ostjad impulsiivsemad, teevad sageli suuremaid oste. 1. jaanuaril on keskuses avatud ainult Prisma, kuna klientide vähesuse tõttu ei ole mõtet teisi kauplusi avada.

Stockmann avab 1. jaanuaril vaid toiduosakonna, tööaegadeks on kl 12.00-20.00. Sellele vaatamata on kaubanduskeskus Vene turistide seas sama populaarne. "Vene turistid ostavad meilt peamiselt kalleid ja kuulsaid kaubamärke, kuna Venemaal on need kallimad ja siin võib nende ostmisel kasutada Tax free süsteemi. Populaarsed on riided, jalatsid, kotid ja kosmeetika," märkis Stockmann ASi turundusjuht Krista Luhaste ning lisas, et teretulnud on kõik turistid.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757