Autor: Kaubandus.ee • 8. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Risso maaletooja Werolist: soodsat õli ehk õnnestub müüa

Toiduõli müügiedukus naaberturgudel sõltub hinnast – kui toode on soodne, siis ehk õnnestub, kommenteeris Risso toiduõlide maaletooja ASi Interaltus juht Arvo Kõrge Weroli plaani minna välisturgudele.

Kõrge lisas, et kellelgi pole praegu lihtne uutele turgudele minna. "Läti, Leedu turg on samamoodi täis nagu siin ning seal on samad tegijad ees, kes on siin Eestiski – Risso esindajad, pluss need keda Eestis pole," rääkis ta.

"Kui toode on soodne, siis ehk õnnestub. Kuid samas tekib küsimus mille arvelt soodne? Müügitöö paneb kõik paika," kommenteeris Kõrge Weroli Tehaste plaani suurendada toiduõli müüki Lätis, Leedus ja Soomes.

"Kui Werol tahab kasumlikult müüa, kas ta suudab ka konkurentsivõimeliselt müüa – hind läheb kõrgeks. Välispartnerid on imestanud, et kuidas nad on siiani suutnud nii odava hinnaga müüa," lisas Interaltuse tegevjuht.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757