Autor: Kaubandus.ee • 4. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rimi müüs nelja päevaga üle 600 reisitoote

Esimese nelja päevaga on Rimides müüdud üle 600 reisitoote, mis näitab, et masu pole oluliselt vähendanud eestimaalaste reisituhinat ja soodsama hinna korral ollakse altid kiirelt plaane tegema, teatas Estravel täna.

Estraveli turundus- ja kommunikatsioonijuhi Mari-Liis Rüütsalu sõnul eelistavad inimesed hüpermarketist kõige enam osta spaapakette, kuid suur huvi on ka laeva- ja lennupiletite vastu. „Masu ajal koguvad populaarsust lühikesed nädalalõpureisid mõnesse Euroopa linna ja Rimis müügis olevad laeva- ja lennupiletid on ilmselt tänavu soodsaim võimalus oma plaanid teoks teha,“ märkis Rüütsalu.

Pärnus osutusid aga üle ootuste popiks paari päevaga läbi müüdud laevapiletite vautšerid, mistõttu Estravel pidi neid juurde tellima. „Kui suvel armastavad põhjanaabrid käia Pärnus puhkamas, siis sügisel ja talvel tundub olevat vastupidi,“ kommenteeris Rüütsalu.

Rimi ja Estravel alustasid 30. septembrist koostööprojektiga, mille käigus tulevad üle Eesti kõigis Rimi hüper- ja supermarketite kassades müügile tavapärasest soodsama hinnaga lennu- ja laevapiletid, spaapaketid ning puhkusereisid.

Reisiteenuste odavmüük kestab Rimi Tudish Piip kampaania raames kuni 13. oktoobrini.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700