Autor: Kaubandus.ee • 16. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viru Keskuse käive kahanes üheksa kuuga viiendiku

Viru Keskuse 2009. aasta üheksa kuu käive oli 1,23 miljardit krooni, mis on 20% vähem kui mullu samal perioodil.

Viru Keskuse juhatuse liikme Ants Vasara sõnul oli antud turusituatsioonis käibe langus ette prognoositav. "Üldist majandussituatsiooni arvestades on tegemist rahuldava tulemusega," ütles ta. Positiivne on see, et käibe numbrid on püsinud stabiilselt samal tasemel, lisas Vasar.

Viru Keskuse külastatavus on Vasara ütlusel võrreldes eelmise aasta sama perioodiga pisut langenud, kuid EMORi kaubanduskeskuste uuringu tulemuste kohaselt on Viru Keskus jätkuvalt kõige külastatavam kaubanduskeskus Tallinnas. "Selle aasta üheksal esimesel kuul on Viru Keskust külastanud ligi kaheksa miljonit inimest, kõige populaarsemad kuud olid jaanuar, aprill ja juuli," lausus ta.

Viru Keskus koondab üle saja kaupluse ja teeninduskoha. Keskust külastab päevas keskmiselt 30 000 inimest.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700