Kaubandus.ee  • 11. juuni 2010
Jaga lugu:

Merineitsi juht: huvitavatele restoraniprojektidele oleks ruumi

Uutele ja huvitavatele projektidele on restoraniturul kindlasti ruumi ja kõik meist suuremad söögikohad oleksid meile konkurendid, kommenteeris Viru hotellis asuva Merineitsi restorani juht Margus Tampere ärimehe Rein Kilgi kava rajada Tallinna hiigelkõrts.

Kilk, kes seitse aastat tagasi avas Eesti suurima kõrtsi – 1500-kohalise kuursaali Pärnus – plaanib Tallinna tselluloosikompleksi katlamajja veelgi suurema söögikoha rajamist.

„Kõik sõltub sellest, mida teha kavatsetakse, sest tegelikult on Eesti restoraniturg suhteliselt ühte auku – ikka lounge ja longe ning ja õllekas ja õllekas,“ ütles Tampere. „Huvitaid kohti on vähe, näiteks laste- ja perega veetmise kohad on totaalselt puudu.“

Merineitsis on 500 istekohta ja Tampere kinnitusel on tegu kõige suurema banketikohaga Tallinnas ja kogu Eestis. „Seega kõik meist suuremad on konkurendid meile,“ lausus Tampere. „Aga ma kahtlen küll tugevalt, kas Kilgi plaanitu pole liiga suur, et iga päev ennast täis veaks.“

Jaga lugu:
KAUBANDUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kaubandusteemalised uudised igal nädalal enda postkasti.

Kaubandus.ee toetajad:

Enimloetud
Maarit Eerme
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884maarit@kaubandus.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt