Autorid: Annika Matson, Annika Matson Kald • 16. mai 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

14.-15. juunil toimub välisseminar Peterburis

Äripäev korraldab välisseminari teemal ”Kuidas vallutada Peterburi turgu?". Esinevad Peterburi linnavalitsuse juriidilise komitee liige ja Peterburi suurima advokaadibüroo partner. 

Go Raili rong Tallinnast Peterburi stardib 14. juuni varahommikul kell 7. Eesti ettevõtlikele inimestele on broneerinud terve I klassi vagun. Rong jõuab Peterburi samal päeval kell 15 ja kell 17 on kavas ühe Peterburis asuva tehase külastus.

Ärireisi ja seminari hind kokku on 359 eurot + km (hind sisaldab I klassis edasi-tagasi sõitu Go Raili rongis, Vene viisat, reisikindlustust, 1 ööbimist Peterburis, kohapealset transporti, seminari ja lõunasööki ning korralduskulusid Eestis ja Venemaal).

Registreerida on võimalik e-posti aadressil [email protected], telefonil 51 17 199. Lisainfo meie veebilehel SIIN 

Ootame teie kiiret registreerumist, sest viisataotlused peab Go Travel esitama hiljemalt 25. mail ja kohti I klassi vagunis on 50.

15. juuni seminari päevakava Peterburis10.00–11.00 Millised lubasid ja nõusolekuid vajab Eesti ettevõtja Peterburi turule sisenemiseks? Peterburi linnavalitsuse juriidilise komitee liige (esineja ja jurist Ivo Nagel. Advokaadibüroo Egorov Puginsky Afanasiev & Partners juhtivpartner Ilya Nikiforov11.30 – 12.00 Kogemuslugu Premia Foods näitel. Kuidas Peterburi turul äri teha? Premia Foodsi turundusdirektor Katre Kõvask12.00–13.00 Lõuna14.00–15.00 Erinevused Peterburi ja Eesti ärikeskkonna vahel. Keda peab tundma?15.00–16.00 Kuidas siseneda EAS-i abiga Peterburi turule? Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse esindaja Peterburis Toomas KästikTöökeeled on eesti, vene ja inglise. Tõlget ei ole.

täpsustamisel)11.00–11.30 Juriidilised nüansid Peterburi turule sisenemisel. Advokaadibüroo Glikman ja Partnerid advokaat Maksim Kozlov

13.00–14.00 Kogemuslugu Prisma näitel. 20 aastat Peterburi turul, mida on sellest õpitud? Venemaa Prismade kaubandusdirektor Marita Koskinen

SmartCity tegevjuht Ksenia Kostina

Rong tagasi Tallinna väljub 15. juunil Peterburist kell 17:32 ning jõuab koju 23:28.

Kaubandus.ee toetajad:
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700