Autor: Indrek Kald • 21. september 2012

Ülemiste City firmad ostavad kütust ühishankega Lukoililt

Ülemiste City kutsub kõiki oma üürnikke liituma soodustustega, mis on saavutatud mootorikütuse osas OÜ Outsourcing Partner  korraldatud ühishanke raames. Hanke võitis Lukoil.

Ühishangete teenuse idee on selles, et potentsiaalsed kliendid saavad meilt mitte teenust ega kaupa, vaid meie vahendame neile parima teenuse ja kauba, sh hind ja tingimused, teatas Technopolis Ülemiste äriteenuste projektijuht Airi Koni.

Outsourcing Partneri hankes lubas suurima soodustuse ja parimad tingimused Lukoil Eesti AS. Tarnija pakub kütust (bensiin 95 ja diiselkütus) baashinna ja jaevõrgust kütuse liitrilt antava allahindluse kombinatsioonina, kus kliendile kütuse ostmisel kehtib see hind, mis on tankimisel soodsam.

Ülemiste City üürnikule rakendub kas jaevõrgu allahindlus bensiini 95 ja diisli puhul 4,5 senti liitri hinnast ja/või baashind baashind. Kliendid ise midagi arvutama ja jälgima ei pea, soodsaima lahenduse ehk hinna arvutab tankla.

Technopolis Ülemiste teatel pole kliendile oluline mitte soodustus sentides, vaid lõpphind, mis konkreetses Lukoili tanklas rakendub.

Selline kombineeritud hind garanteerib kliendile, et Lukoili tanklasiseselt on hinnavahed minimaalsed. Muidu on Lukoilil ja teistel tanklakettidel hinnavahed sõltuvalt tankla asukohast reeglina 6-9 senti. Lisaks pole üheski Lukoili tanklas Ülemiste City rentnikust kliendile hind kallim kui baashind pluss marginaal, teatas Technopolis Ülemiste.

Iga klient peab sõlmima lepingu ning arveldama otse Lukoiliga. Venemaa suuruselt teisel naftafirmal Lukoil on Eestis tanklaid 37, neist 11 Tallinnas.

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700