Autor: Ken Rohelaan • 29. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Opel võib saada uue juhi

General Motorsile kuuluv Opel võib uueks tegevjuhiks määrata Karl-Thomas Neumanni, kes oli varem Volkswageni Hiina regiooni juht, vahendas Bloomberg.

Teemaga tuttavate inimeste sõnul võib juhivahetus tulla juba käesoleval nädalal. Opeli järelevalvenõukogu võib hääletada 31. jaanuaril Neumanni kasuks, kes alustaks tööd märtsis. Ühe allika sõnul nõustus Volkswagen Neumanni vabastamisega kolm kuud enne lepingu lõppemist juunis. Kuna tehing ei ole saanud veel ametlikku kinnitust, soovisid allikad anonüümsust. Opeli ja Volkswageni esindajad keeldusid Bloombergile teemat kommenteerimast.

Alates juulist täidab Opeli tegevjuhi kohuseid juhatuse aseesimees Thomas Sedran, kui General Motors sundis firmast lahkuma Karl-Friedrich Stracke.

New Yorgi aktsiaturul kohaliku aja järgi kell 13:04 (Eestis kell 20:04) langes General Motors Co. 0,8%. Aastaga on ettevõtte aktsiahind tõusnud 18,48%.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700