Autor: Indrek Kald • 15. november 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ruukki avab Tallinnas uue teeninduskeskuse

Ruukki laiendab oma tooteportfelli ja avab järgmisel nädalal Tallinnas uue teeninduskeskuse katusetoodete klientidele.

Uus Ruukki Express lennujaama lähedal teenindab nii eraisikuid kui professionaalseid ehitajaid ja katusepaigaldajaid.

"Uus kauplus-tüüpi Ruukki Express pakub klientidele laia valikut katusematerjale ja -tarvikuid, professionaalseid töövahendeid ja teenuseid," kinnitas Ruukki Expressi ärivaldkonna juht Kalvar Kase pressiteates.

Lisaks Tallinnale avatakse järgmisel aastal teeninduskeskused ka Jõhvis, Tartus ja Pärnus.

Ruukki Expressil on üle 40 teeninduskeskuse Soomes, Rootsis, Eestis, Lätis, Leedus, Poolas ja Slovakkias.

Ruukki on spetsialiseerunud terastele ja terasest ehitamisele. Ettevõttel on ligi 9000 töötajat ning edasimüüjate võrgustik 30 riigis, sh Indias, Hiinas ja Lõuna-Ameerikas. Ruukki müügikäive mullu oli 2,8 miljardit eurot. Ettevõtte aktsiad on noteeritud Helsingi börsil.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700