10. aprill 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Imeline Ajalugu ja Imeline Teadus valitsesid mullu jaemüüki

Äripäeva väljaantav Imeline Ajalugu oli eelmisel aastal endiselt müüduim Eestis ilmuv kuukiri ja Imeline Teadus püsis teisel kohal.

Eelmisel aastal vaid kolm numbrit ilmutanud Äripäeva väljaantav  naisteajakiri Sensa oli kuukirjade pingereas kahekümnes.

Pingerida on tehtud käibe järgi ning see tugineb perioodika jaemüüki korraldava Lehepunkti andmetele.

KUUKIRJADE MÜÜGI TOP 2013

1. Imeline Ajalugu2. Imeline Teadus3. Tiiu4. Naistelehe Nipiraamat5. Cosmopolitan (EST)6. Tervendaja7. Anne&Stiil8. Eesti Naine9. NationalGeogr(EST)10. Psühholoogia Sinule11. Tehnikamaailm12. Tervis Pluss13. Digi14. Pere ja Kodu15. Kodu ja Aed16. Mood17. Maaja18. Maret19. Mari20. Kodukiri21. Sensa22. Kalale!23. Geo (EST)24. OmaMaitse25. Jamie (EST)26. Top Gear (EST)

 

Autor: Äripäev, Maire Kasemaa

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070