Autor: Maarit Eerme • 6. juuni 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ELKE Mööbel sisustas legendaarse Pärnu mudaravila

Järgmisel nädalal avatakse pärast põhjalikku renoveerimist Pärnu ajaloolises mudaravila hoones Hedon Spa & Hotel, mida sisustas toolide, laudade ja diivanitega ELKE Mööbel. Sisearhitektuurse lahenduse autoriteks on Vaikla Stuudio sisearhitektid Urmo ja Tüüne-Kristin Vaikla.

Sisearhitekt Urmo Vaikla sõnul saavad Hedonis endise mudaravila hoone näol kokku vana ning juurdeehitatud hotelli- ja restoraniosa näol uus arhitektuur. „Elke Mööbli tarnitud istemööbel sobis oma modernsusega neid kahte üheks tervikuks liitma. Valitud tooted on heaks kontrastiks vanale arhitektuurile,“ räägib Vaikla.

Hedonis kasutatav istemööbel on suures osas pärit Hispaania mööblitootjatelt Sancal ja Mobles114, mööblivalikus on esindatud ka Itaalia tootjad Pedrali ja Contral ning Tšehhi tootja TON.

Hedon Spa & Hotel tegevjuhi Cardo Remmeli sõnul on hotelli sooviks pakkuda oma külalistele muretut ja õdusat puhkust, mistõttu on pisimgi detail oluline. „Seetõttu olid meie nõudmised mööblile väga kõrged. Täna võime öelda, et kõik valitud toolid, lauad ja diivanid meie numbritubades, restoranis, spaas ja üldkasutatavates ruumides toetavad meie eesmärke ning lisavad legendaarsele mudaravilale kaasaegsust.“

1996. aastal loodud ELKE Mööbel OÜ keskendub kodude ja kontorite disainmööbli ning saalitoolide müügile. Ettevõtte viimaste aastate suuremate projektide hulka kuuluvad Eestis Tallinna Teletorn, Sillamäe Kultuurikeskus, G4S Eesti peahoone Tallinnas, Eesti Biokeskus Tartus, Viljandi Pärimusmuusika Ait, Pärnu Endla teater, Türi ja Põlva kultuurimajad, Tere tennisekeskus, Rakvere teatrisaal ja Vene Kultuurikeskuse rõdu, Lätis Daugavpilsi ja Livani kultuurikeskused, Norvik, ABLV ja DnB pangakontorid.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070