Autor: Maarit Eerme • 3. märts 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Statoil lisas esimesena igale tankurile makseterminali

Statoil Fuel & Retail Eesti AS varustas esimese täisteenindusjaamade operaatorina Eestis kõik oma kütusetankurid makseautomaatidega, pakkudes nüüdsest klientidele võimalust maksta kütuse eest poodi sisenemata.

“See on väga oluline muudatus aega hindavale kliendile, kes soovib võimalikult kiiresti kütusepaaki tankida. Pakume nüüdsest lisavõimalust maksta ostetud kütuse eest tankuri juures poodi sisenemata sarnaselt nagu Statoil 1-2-3 automaatjaamades,” ütles Statoil Fuel & Retail Eesti AS-i mootorikütuste müügidirektor Meelis Migur.

Miguri sõnul kiirendab makseautomaatide kasutusele võtmine kõikides Statoili täisteenindusjaamades klientide teenindamist. “Kiirustavad kliendid saavad tankuri juures ära maksta ja kohe edasi sõita, vabastades kohta järgmisele autole, need aga, kes soovivad lisaks kütusele osta kohvi, hot dogi või värskelt küpsetatud saiakesed, saavad auto parkida ette nähtud kohale ning maksta juba poes kõikide ostude eest korraga,” selgitas Migur. 

“Täisteenindusjaamade makseautomaatides saab Statoil EXTRA lojaalsusprogrammiga liidetud kaarti kasutades samuti lojaalsusprogrammiga kaasnevaid soodustusi kütusele – selleks peavad kliendid Statoil EXTRA kaardi sisestama makseautomaati enne maksekaarti,” lisas Migur.

Statoil Fuel & Retail Eesti AS on juhtiv mootorikütuste ja esmatarbekaupade jaemüüja kokku 46 teenindusjaama ja kuue Statoil 1-2-3 automaatjaamaga. Statoil Fuel & Retail Eesti AS on 27% turuosaga Eesti mootorikütuste jaeturu liider. Ettevõttes töötab üle 550 inimese, neist ligi 500 teenindajat.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700