Autor: Maarit Eerme • 8. juuni 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Coca-Cola Plazas avati Põhjamaade suurim kinopood

Forum Cinemas avas oma suurimas kinos, Tallinna Coca-Cola Plazas 260-ruutmeetrise müügisaaliga snäkipoe “Suhkrusüda”, mille investeering ulatub ligi 150 000 euroni.

Forum Cinemase tegevjuht Kristjan Kongo ütles kinopoe avamisel, et ümberehituse eesmärk on pakkuda oma klientidele senisest ulatuslikumat valikut nii jookidest kui suupistetest. “Muutsime Coca-Cola Plaza snäkipoe senisest palju avaramaks, mugavamaks ning tooted klientidele käepärasemaks. Poe mitmekesine valik on Põhjamaade võrdluses üks parimaid,” lausus Kongo.

Poes on üle 100 erineva sordi komme, nii soolast kui magusat popcorni ning mitmeid teisi suupisteid alates pähklitest kuni peekonimaitselise snäkini. Lähiajal on kinopoel plaanis valikut veelgi suurendada ning pakkuda kohapeal värskelt küpsetatud soolase ja karamellise popcorni kõrvale ka teisi põnevaid uusi maitseid.

“Kliendid hindavad kinoskäigus üha rohkem ka lisateenuste nagu suupistete, joogi kvaliteeti ja valikuvõimalust. Soovime kinokülastuse muuta oma klientidele mõnusamaks ning juba lähikuudel suurendame vastavatud poes snäkkide valikut veelgi. Usun, et kõik kliendid sõltumata elustiilist või maitseeelistustest leiavad meie poest head ja paremat filminautimise kõrvale,” selgitas tegevjuht uut kontseptsiooni.

Pidulikul avamisüritusel alustas Leedu tuntud grafitikunstnik Saulius Gudelevicius suurejoonelise 3D seinadekoratsiooni maalimist, mis valmib järgmise nädala keskpaigaks.

Forum Cinemas investeeris uuenenud 260 ruutmeetri suurusesse snäkipoodi ligi 150 000 eurot.

Forum Cinemas AS on Eesti suurim kinode operaator, kelle kinodeks on Tallinnas Coca-Cola Plaza, Tartus Ekraan ja Narvas kino Astri. Sel kevadel täitus Forum Cinemase 22 tegutsemisaasta, 2001. aastal avati suurim kino Coca-Cola Plaza Tallinnas. Alates 2013 aasta maist kuulub Forum Cinemas Põhjamaade suurimasse kinoketti Nordic Cinema Group.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070