Autor: Maarit Eerme • 20. august 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Spordikaupluste kett Spantal lõpetab tegevuse

Spordikaupluste kett Spantal lõpetab tegevuse
Foto: Järve Keskuse Facebook
8. juulil jõustus Spantal OÜ lõpetamiskanne, juhatusest eemaldati osanik Marko Tarro ja ettevõtte läks likvideerimisele, kirjutab Postimees.

Spantali koduleht on suletud ning 19. augusti seisuga on ettevõttel 7506 eurone maksuvõlg ja 245 euro suurune intressivõlg. Spantal on käesoleva aasta esimeses pooles tasunud riiklikke makse 35 394 eurot ja tööjõumakse 28 108 eurot.

Spantali 2012. aasta käive oli 2,1 miljonit eurot, kahjum 90 000 eurot ja hilisemaid majandusaasta aruandeid ettevõte esitanud ei ole.

Spordi- ja vabaaja kaupade maaletoomise ning jae- ja hulgimüügiga tegeleval ettevõttel oli üle Eesti 10 kauplust.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700