• 20.08.15, 10:03
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Spordikaupluste kett Spantal lõpetab tegevuse

8. juulil jõustus Spantal OÜ lõpetamiskanne, juhatusest eemaldati osanik Marko Tarro ja ettevõtte läks likvideerimisele, kirjutab Postimees.
Spordikaupluste kett Spantal lõpetab tegevuse
  • Spordikaupluste kett Spantal lõpetab tegevuse Foto: Järve Keskuse Facebook
Spantali koduleht on suletud ning 19. augusti seisuga on ettevõttel 7506 eurone maksuvõlg ja 245 euro suurune intressivõlg. Spantal on käesoleva aasta esimeses pooles tasunud riiklikke makse 35 394 eurot ja tööjõumakse 28 108 eurot.
Spantali 2012. aasta käive oli 2,1 miljonit eurot, kahjum 90 000 eurot ja hilisemaid majandusaasta aruandeid ettevõte esitanud ei ole.
Spordi- ja vabaaja kaupade maaletoomise ning jae- ja hulgimüügiga tegeleval ettevõttel oli üle Eesti 10 kauplust.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 15.10.24, 16:14
Advendikalender: kuidas sai lastele loodud kingikogumikust kõigile mõeldud hitt-toode
Advendikalendrid olid eelmisel sajandil peamiselt lastele turustatud viletsavõitu šokolaadiga kommikarbid, mille aknaid avati igal jõulueelsel päeval, lootuses leida kartongi tagant midagi erilist. Ehk oled tähele pannud, et advendikalendrite valik on poelettidel aga igal aastal järjest mitmekesisemaks muutunud. Oma minikingikogumikega on tulnud turule nii mänguasjatootjad, sokikaupmehed, küünlavalmistajad kui ka ilubrändid.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele