26. august 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sanitex avas Eestis esimese kaupluslao

Sanitex Estonia kommertsosakonna juht Eigo Siigu ja juhatuse liige Valentas Šulskis avamas PROMO Cash&Carry kauplust
Foto: Raul Mee
26. augustil avati Tallinnas Peterburi teel Baltimaade suurima hulgimüügiketi PROMO Cash&Carry esimene kauplusladu. Kett plaanib Eestis tulevikus veel uusi kaubanduspindu rajada.

PROMO Cash&Carry kaubamärki Eestis esindava Sanitex Estonia OÜ juhatuse liikme Valentas Šulskise sõnul on kauplusladu suunatud peamiselt B2B sektorile ja nende põhilised kliendid on väikepoed, kontorid, kohvikud, baarid, restoranid, hotellid, catering-ettevõtted ja muud toitlustusasutused.

Sanitexi kommertsosakonna juhi Eigo Siimu sõnul on uues poes müügil ligi 14 000 toodet toidukaupadest kuni tarbekaupadeni. Uudisena on kaupluslaos ka ligi 70 sordist koosnev käsitööõllede valik.

Vaata fotodelt, milline uus kauplus välja näeb ning kes käisid avamisel. 

Foto: Raul Mee
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070