28. detsember 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

E-Maxima laienes

E-Maxima laienes
Foto: Maxima Eesti
Detsembri keskpaigast esimese e-supermarketi teenuseid on võimalik kasutada veel kümne Tallinna-lähedase asula elanikel: Kelvingi, Leppneeme, Lubja, Pringi, Püünsi, Randvere, Rohuneeme, Tammneeme, Kangru, Järveküla.

Mugav ostuvõimalus laienes kõigile Viimsi poolsaare elanikele ning lisandusid pealinnale kõige lähemal asuvad asulad Rae ja Kiili valdades. “Pärast e-supermarketi käivitamist on paljude Tallinna lähipiirkondade elanikud avaldanud huvi selle järele, et ka neil oleks võimalik mugavalt koju toidu- ja esmatarbekaupu soetada,” ütles E-Maxima projektijuht Mihhail Solovjov. “Esimeste kuude jooksul laiendasime teenuseid 15-le asumile pealinna lähistel. Detsembri keskpaigast pakume E-Maxima kasutamise võimalust ka Kelvingi, Leppneeme, Lubja, Pringi, Püünsi, Randvere, Rohuneeme ja Tammneeme külade elanikele Viimsi vallas, Kangru asukatele Kiili vallas ja Järveküla elanikele Rae vallas.”

E-Maxima projektijuhi sõnul suurenes E-Maxima teeninduspiirkonnas elavate inimeste arv kuni 10 000 inimese võrra. “Esimene toidu- ja esmatarbekaupade internetipood Eestis E-Maxima on olnud avatud pea aasta ning kliendid on selle väga positiivselt vastu võtnud – üha enam lisandub inimesi, kes sooritavad oma igapäevaoste mitu korda nädalas,” lausus Solovjov. “Esimeste päevade jooksul laekunud tellimused kinnitavad, et ka uued kliendid võtavad uue kaasaaegse võimaluse rõõmuga vastu.” 

Maxima kavatseb oma e-supermarketi võimalusi arendada ka järgmisel aastal. “Tagame tänastele klientidele parimat kvaliteeti ning suurendame tellimuste arvu kolm korda,” rääkis Solovjov.

E-Maximas pakutakse ostjale kõiki Maxima supermarketitest tuttavaid toidu- ja esmatarbekaupu. Tellimused toimetatakse spetsiaalselt toidukaupade veoks kohandatud Omniva sõidukitega kohale seitsmel päeval nädalas kella 8.00 kuni 22.00.

E-Maxima tellimusi võetakse vastu Tallinna linnast ja ümbruskonna asulatest - Haabneeme, Harku, Iru, Laagri, Laiaküla, Loo, Maardu, Metsakasti, Miiduranna, Muuga, Peetri, Pärnamäe, Tabasalu, Viimsi, Äigrumäe, Liivamäe, Kelvingi, Leppneeme, Lubja, Pringi, Püünsi, Randvere, Rohuneeme, Tammneeme, Kangru, Järveküla.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070