21. märts 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaupmeeste Liidu uuteks liikmeteks said Olerex ja Bepco

Olerex liitus Kaupmeeste Liiduga. Pildil Olerexi tegevjuht Piret Miller
Foto: Raul Mee
Kaupmeeste Liidu liikmeskond suurenes kahe omas tegevusvaldkonnas tunnustatud ettevõtte võrra – alates märtsist kuuluvad liitu kütusemüüja Olerex AS ja innovaatilise renditaara süsteemi turule toonud OÜ Bepco.

„Kaupmeeste Liit lähtub kaubandusest selle kõige mitmekülgsemas tähenduses, tegutsedes ja kasvatades ka liikmeskonda nii, et saavutada erialaliiduna võimalikult suurt kõlapinda. Tahame olla esindatud kõigis kaubandusega seotud segmentides – nii laiuti kui sügavuti“ ütles Kaupmeeste Liidu tegevjuht Riin Savi. „Nii nagu kuuluvad liitu kaubandusharidust pakkuvad õppeasutused on ka täiesti loomulik, et leiame meie liikmete seast olulise koostööpartneri jae- kui hulgikaupmeestele Bepco näol ning samuti pidevalt kasvava turuosaga tanklakaupluste valdkonnas tegutseva Olerexi.“

Olerex teenindab täna kliente rohkem kui 65 tanklakaupluses üle Eesti. „Olerex on suurim kütuste jaemüüja Eestis. Lisaks kvaliteetse kütuse müügile ja jaemüügi turuliidri positsiooni säilitamisele, on meie eesmärk pakkuda oma klientidele tanklakaubanduse komplekslahendusi, tagades neile õnneliku ostuelamuse. Sellest tulenevalt peame oluliseks kaasa rääkida jaekaubanduskeskkonda reguleerivates ja jaekaubanduse arengut puudutavates tegevustes. Kaupmeeste Liidu liikmelisus annab meile selle võimaluse. Koos oleme tugevamad kui üksi," selgitas Olerexi tegevjuht Piret Miller liiduga liitumist. Savi sõnul kuulub lisaks Olerexile kütusemüüjatest Kaupmeeste Liitu veel Statoil Fuel & Retail Eesti AS.

Uudse kastisüsteemiga plastiktaara standardiseerimise osas Baltimaades suure sammu teinud Bepco tugevdab Kaupmeeste Liidu positsiooni tarneahela erinevate osapoolte esindajana, lausus Savi. „Meie visioon on aidata standardiseerida toiduainekaupade transpordipakend võimalikult paljudel turgudel, see loob aluse suuremaks kulude kokkuhoiuks kõikides tarneahela lõikudes. Kaupmehed on oluline osa tarneahelast, mistõttu koostöö liiduga on meile väga oluline“ ütles OÜ Bepco juhataja Margus Ärm.

Kaupmeeste Liit on asutatud 1996. aastal esindamaks ja kaitsmaks liidu liikmete huve seadusloome protsessis, ettevõtluse arendamisel ja hea kaubandustava põhimõtete juurutamisel. Kaupmeeste Liitu kuulub 56 liiget.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757