2. detsember 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti kosmeetika e-pood Loverte.com ostis Iludus.ee

Ilukaubamaja Loverte.ee veebipoe esileht
Foto: Kuvatõmmis
Eesti parfümeeria ja kosmeetika e-pood Loverte.com ostis Eesti e-poe Iludus.ee. Iluduse kliendid saavad edaspidi infot ja uusi pakkumisi läbi Loverte.com kanalite.

Loverte.com e-poodi omava ja arendava Joost Level OÜ tegevjuhi Ivo Joosti sõnul on Iludus.ee ostmine osa ettevõtte laiemast strateegiast eesmärgiga veelgi tugevdada oma turupositsiooni. „Oleme esimene e-pood Eestis, kes alustas toodete müüki jaekaubandusest oluliselt madalamate hindadega. Tänu heale koostööle kohalike maaletoojate ja Euroopa turustajatega, oleme tõusnud turuliidriks, kel on üle 160 000 rahuloleva kliendi.“ ütles Ivo Joost.

Joost-Level OÜ 2015. aasta müügitulu oli 2,6 miljonit eurot ja ärikasum 45 046 eurot

AA Iludus OÜ 2015. aasta müügitulu oli 834 tuhat eurot ja ärikasum 62 861 eurot. 

MyLook OÜ 2015. aasta müügitulu oli 2,98 miljonit eurot ja ärikasum 90 420 eurot. 

Tradehouse OÜ 2015. aasta müügitulu oli 6,4 miljonit eurot ja ärikasum 329 272 eurot. 

„Oleme tänavu palju panustanud oma e-poe keskkonna kasutusmugavusse ning tooteportfelli täiendamisse, et pakkuda klientidele veelgi paremat teenust. Avasime oma kiirema, mugavama ning veelgi turvalisema uue e-poe novembrikuus,“ lisas Joost. „Lisaks eelnevale oleme panustanud pakkide veelgi kiiremale tarnele pakiautomaatidesse ning 2017. aastal kolime Rakveres asuva lao vastvalminud lattu Viimsis. Garanteerime jätkuvalt klientidele kauba kättesaamise järgmisel tööpäeval.“

Loverte.com e-poes on müügil kokku üle 225 brändi enam kui 10 000 toodet, sealhulgas laias valikus parfümeeriat, kosmeetikat, jumestustooteid, juuksehooldus- ja ilutooteid. Päevas saadetakse välja keskmiselt 230 ja aastas 85 000 pakki.

Ettevõtte on kaubamärkide Sleek Makeup, Everyday Minerals, Institut Karite, Lily LoLo, Men-Ü, Idun Minerals ja MiniGold ametlik maaletooja.

2009. aastal loodud kosmeetika ja tualetitarvete jaemüügile spetsialiseerunud e-pood Iludus.ee tegutses nii Eesti, Lätis, Leedus kui ka Soomes. Kõikidel senistel Iludus.ee klientidel palutakse ühineda Loverte Facebooki ja Instagrami lehega, et olla kursis uudiste ja eripakkumistega. Loverte.com saadab Iludus.ee püsiklientidele antud info ka meili teel.

Loverte.com e-pood tegutseb aastast 2009 ning tootevalikust võib leida nii parfümeeriat, kosmeetika-, juuksehooldus-, nahahooldustooteid ning ehteid ja aksessuaare. Loverte keskendub klientidele suurima ja kvaliteetseima tootevaliku pakkumisele. Igal aastal lisatakse tootevalikusse üha uusi üle maailma tuntud brände ning samuti leiab valikust ka kõik Eesti tuntumad kosmeetikabrändid.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757