11. jaanuar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Alkoholitootjate ja maaletoojate liitu asus juhtima Triin Kutberg

Alkoholitootjate ja maaletoojate liidu tegevjuht Triin Kutberg
Foto: erakogu
Alkoholitootjate ja maaletoojate liidu tegevjuhina asus tööle Triin Kutberg. Triin Kutberg on magistrikraadiga jurist, kes on varem töötanud Maksu- ja tolliametis.

„Näen Alkoholitootjate ja maaletoojate liitu riigisektorile väärtuslikku informatsiooni, analüüsi ja prognoosi pakkuva partnerina nii uue seadusandluse loomisel kui ka olemasolevate regulatsioonide ümbervaatamisel. Alkoholitootjate ja maaletoojate liit kannab olulist rolli kultuurse alkoholitarbimise edendajana. Liit panustab alkoholi liigtarbimise vähendamisse ning soovib arendada tõhusaimate meetmete leidmisele suunatud diskussiooni,“ ütles Alkoholitootjate ja maaletoojate liidu tegevjuht Triin Kutberg.

Triin Kutberg töötas enne Alkoholitootjate ja maaletoojate liidu tegevjuhi kohale asumist alates 2010. aastast Maksu- ja Tolliametis nii tulude osakonna juristi kui ka sissenõudmise erimenetluse talituse  juristi ja peajuristina. Kutberg on omandanud magistrikaadi Tallinna Tehnikaülikooli õiguse instituudis ning lõpetanud Sisekaitseakadeemia maksunduse ja tolli erialal.

Alkoholitootjate ja maaletoojate liidu eelmine tegevjuht Nele Peil asus 2017. aastast tööle Kaupmeeste liidu tegevjuhina.

Alkoholitootjate ja maaletoojate liit koondab sotsiaalselt vastutustundlikke ettevõtteid, kes tasusid Eesti riigile 2016. aastal kokku enam kui 139 miljonit eurot makse.

Alkoholitootjate ja maaletoojate liitu kuulub 12 ettevõtet: AS Liviko, Altia Eesti AS, Pernod Ricard Estonia OÜ, AS Prike, Tridens AS, Estonian Spirit OÜ, AS Remedia, Amber Distribution OÜ, Dunker Estonia OÜ, AS Avallone, AS Coca-Cola HBC Eesti ning assotsieerunud liige Brown-Forman Netherlands B.V.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700