17. veebruar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Magaziin igasse keskusesse!

Võrus asuva, Magaziini kauplusteketti majandava KPG Kaubanduse OÜ juhtkond kontori- ja poemaja ees: juhatuse liikmed ja omanikud Ursel Kaarna (vasakul) ning Arvi Prants (paremal), keskel tegevjuht Ülle Veibri.
Foto: Väinu Rozental
KPG Kaubanduse juhatuse liikmed ja omanikud Ursel Kaarna ja Arvi Prants unistavad sellest, et viie aasta pärast teaksid kõik Eesti inimesed, mis asi on Magaziin.

„Meie unistus on kunagi oma poeketiga jõuda igasse suuremasse keskusesse,“ rääkisid Võru kaubandusfirma KPG Kaubanduse juhatuse liikmed ja omaniku Ursel Kaarna ja Arvi Prants. Näiteks Ida-Virumaal ei teata neid veel ning Tallinnas teatakse vähe. „Praegu on meil pealinnas kaks Magaziini poodi ja need asuvad linna erinevates otstes. Tahame lähiaastatel avada Tallinna eri paigus veel poode.“

Autor: Väinu Rozental, Äripäeva ajakirjanik

Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700