17. veebruar 2017

Magaziin igasse keskusesse!

Võrus asuva, Magaziini kauplusteketti majandava KPG Kaubanduse OÜ juhtkond kontori- ja poemaja ees: juhatuse liikmed ja omanikud Ursel Kaarna (vasakul) ning Arvi Prants (paremal), keskel tegevjuht Ülle Veibri.
Autor: Väinu Rozental

KPG Kaubanduse juhatuse liikmed ja omanikud Ursel Kaarna ja Arvi Prants unistavad sellest, et viie aasta pärast teaksid kõik Eesti inimesed, mis asi on Magaziin.

„Meie unistus on kunagi oma poeketiga jõuda igasse suuremasse keskusesse,“ rääkisid Võru kaubandusfirma KPG Kaubanduse juhatuse liikmed ja omaniku Ursel Kaarna ja Arvi Prants. Näiteks Ida-Virumaal ei teata neid veel ning Tallinnas teatakse vähe. „Praegu on meil pealinnas kaks Magaziini poodi ja need asuvad linna erinevates otstes. Tahame lähiaastatel avada Tallinna eri paigus veel poode.“

Autor: Väinu Rozental, Äripäeva ajakirjanik

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Merilin MerilaKaubandus.ee toimetaja Tel: 5 105 933
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700