Autor: Mait Kraun • 28. juuni 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kristiine Keskuse kasum langes 4 miljoni võrra

Kristiine keskus.
Foto: Raul Mee
Kristiine Keskuse kasum langes mullu 4 miljoni võrra ning ulatus 6 miljoni euroni.

Äripäeva infopanka jõudnud ettevõtte majandusaasta aruandest selgub, et kinnisvara haldamise ja arendamisega tegeleva Kristiine Keskus OÜ müügitulu langes 2016. aastal (võrreldes eelneva aastaga) 11 protsenti, 12,04 miljoni euroni. Ärikasum langes seejuures 4,23 miljoni võrra, 6,18 miljoni euroni.

Ettevõttes töötas mullu vaid üks inimene, võrreldes 2015. aastaga see näitaja ei muutunud. Käive töötaja kohta langes 11 protsenti, 12,04 miljoni euroni. Töötaja palgakulu ulatus 55 100 euroni. Juhtkonnale tasusid ei makstud.

„Ettevõtte eesmärk on olla parim ja suurima valikuga ostukeskus,“ kirjutas firma oma tegevusaruandes. „2017. aastal on planeeritud alustada uute renoveerimis- ja ehitustöödega. Sellest tulenevalt on kaubanduskeskuses ehituse ootel vakantset pinda kokku 1583 ruutmeetrit.“

Alates 2011 aasta maist on Kristiine Keskus OÜ omanik Hollandi firma Citycon Estonian Investments B.V, mille ainuomanik on Hollandi firma Montalbas B.V. Viimane kuulub omakorda Soome börsiettevõttele Citycon OYj. Eelmisel ja üle-eelmisel aastal Eesti tütarfirmast dividende ei võetud.

Põhjalikumalt saab tutvuda firma majandustulemustega Äripäeva infopangas

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700