Autor: Kaubandus.ee • 3. mai 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti suurimad testostuteenuse pakkujad ühinevad

Kaspar Jänes, Tauri Taimre, Siim Padar
Ettevõtted Dive Eesti ja Service Check jõudsid kokkuleppele ühineda ning alates maikuust tegutsetakse edasi Dive Eesti nime all.

Dive Eesti juhatusega liituvad Service Checki asutajad Siim Padar ja Tauri Taimre, kes võtavad üle ka Dive Eesti juhtimise.

Ettevõtete meeskonnad hakkavad töötama koos Tallinnas asuvas kontoris. Tehakse kõik, et ühinemine mööduks sujuvalt nii töötajatele kui ka klientidele ja koostööpartneritele. “Kuna ettevõtted on Eesti turul sama teenust juba aastaid pakkunud, siis on koos edasi tegutsemine loogiline samm,” sõnas Dive Groupi juhatuse liige Kaspar Jänes. “Läbi ühinemise on meil enam ressursse ning suurem kogemustepagas ning suudame seeläbi oma klientidele pakkuda ka kvaliteetsemat teenust,” lisas Padar.

Dive Eesti on 2003. aastal loodud juhtiv teeninduskvaliteedi hindamise ja arendamisega tegelev ettevõte, mis on spetsialiseerunud mystery shopping meetodile ehk testklientide kasutamisele teeninduse hindamiseks. Ettevõte kuulub kohalikul kapitalil põhinevasse Dive Groupi, mis tegutseb Eestis, Lätis, Leedus, Poolas ja Norras.

Service Check on 2011. aastal Eestis loodud ettevõte, mis pakub teeninduskvaliteedi uuringuid ning teenindusvaldkonna koolitusi ja konsulatsioone.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700