Autor: Maarit Eerme • 15. juuni 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuidas oma toodete juhtimine uuele tasemele viia?

Kaupade ja teenuste õige kategoriseerimine, paigutus ja hinnastamine aitab suurendada toodete läbimüüki ja kasumit. 24. ja 31. augustil toimuval Kategooriajuhtimise koolitusel õpetatakse, kuidas 8-astmelist kategooriajuhtimise mudelit edukalt praktikas ellu viia.
Foto: Noel Hendrickson

Veebruari lõpus toimunud esimesel koolitusel osalejad ütlesid, et teema oli huvitav ning toodi mitmeid elulisi näiteid, mis aitasid paremini teooriat mõista. Tegemist oli äärmiselt vajaliku koolitusega, sest tegemist on teemaga, millest palju ei räägita.

Pärast koolitust panid osalejad paika ka tegevuskava, mida plaanitakse paremini enda ettevõttes teha. Tegevuskavasse pandi kirja näiteks, et tuleb rõhuda toodete käibekiirusele ja läbi selle saada paremaid vertikaalseid planogramme, kaubagruppide juhtimises kasutada kategooria juhtimise põhimõtteid ja fookus juhtida rohkem kasumlikkusele ning mõelda sellele, kuidas jaekettidega koostööd teha, et tervet kategooriat arendada. Seeläbi mõistsid osalejad paremini jaekettide seisukohti ning vaadatakse oma kategooriat laiemalt, kui ainult ühte toodet.

Koolituse tulemusena mõisteti paremini kategooriajuhtimise olemust, osatakse rakendada ostu- ja turundusstrateegiaid ning kasutada erinevaid mõõdikuid. Samuti saadi teada, kuidas panna hinnakujundus ettevõtte jaoks kasumlikult tööle.

Tule praktilisele kahepäevasele kategooriajuhtimise koolitusele, kus jagatakse tööriistud kategooriate läbimüügi ja kasumi suurendamiseks! Kaubandus.ee lugejatel on võimalik kasutades sooduskoodi KAUBANDUS registreeruda koolitusele erihinnaga 739 eurot (km-ga 886,80). Erihind kehtib sooduskoodiga kuni 18. juunini. Seega kiirusta ja registreeru kohe. Koolituse tavahind on 799 eurot (km-ga 958,80).

Tutvu koolitusega lähemalt SIIT.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757