Kaubandus.ee  • 21. juuni 2018
Jaga lugu:

Toidutööstuse kasvav trend: näputoit

Atria müügidirektori Meelis Laande sõnul on toidutööstuses kasvav trend näputoitude tootmiseks, kuna üha enam tarbijaid eelistab söögiriistu mittevajavaid kiireid ja maitsvaid suupisteid.

Seetõttu investeeris Atria Eesti esimese lihatööstusena uusimasse vorstikestade tehnoloogiasse, mis on uudne kõikides Balti- ja Põhjamaades. Uue tehnoloogia abil valmistatakse Eesti esimesi Maks & Moorits snäkkvorste, mille kestana kasutatakse pruunvetikatel baseeruvat imeõhukest läbipaistvat kesta.

Laande sõnul investeeris Atria uue tehnoloogia kasutuselevõttu, et tuua turule uued peenikesed snäkkvorstid, mille nišš on Eestis seni täitmata. “Tegemist on kõige uuema ja innovaatilisema vorstikestade tehnoloogia ja tootega kodumaistelt lihatööstustelt. Lettidelt leiab küll Poola tootjate omi, ent kodumaiseid snäkkvorste pole uue tehnoloogia abil seni toodetud,” ütles Laande. Laande sõnul on snäkkvorstikesed eesti tarbijatele harjumuspärase maitsega ning imeõhukese kestaga.

Jaga lugu:
KAUBANDUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kaubandusteemalised uudised igal nädalal enda postkasti.

Kaubandus.ee toetajad:

Enimloetud
Maarit Eerme
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884maarit@kaubandus.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt