Autor: Kaubandus.ee • 31. juuli 2018

Olerex on Eesti suurima turuosaga kütusemüüja

Juulis 2018 ilmunud kokkuvõtte alusel on 2017 aasta terviklike andmete põhjal AS Olerex Eesti suurima turuosaga vedelkütuste müüja Eestis.
Foto: Raul Mee

Vastavalt Maksu- ja Tolliameti ning Eesti suuremate tanklakettide vahel sõlmitud kokkuleppele avalikustab Eesti Vedekütusevaru Agentuur loa andnud tanklate poolaasta turuosad 6 kuulise viitega. Turu trendina võib märkida, et kasvu on teinud 2 suuremat müüjat ning ülejäänute osas ei ole progress märgatav.

Tuginedes indikaatorkaupade maaletoojate andmetele on AS Olerex ka suurim tanklapoodide käibe osas ning lähimast konkurendist eritab teda lisaks vedelkütuste müügile lisaks ka lai autogaasi tankimispunktide võrgustik.

Olerex on suurim kütuste jaemüüja Eestis, teenindades kliente 96 tanklas üle Eesti. Ettevõte põhineb 100% Eesti kapitalil ja annab tööd juba ligi 800-le tublile eestimaalasele. Olerexi teenitud kasum jääb Eestisse ja suures ulatuses reinvesteeritakse meie kõigi mugavama tuleviku hüvanguks.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700