Autor: Kaubandus.ee • 18. september 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallink täiendab pardakaupluste ja e-poe luksusbrändide valikut

Tallinki laevade duty-free kauplused tõid esimesena Eestis müügile Inglismaa nahahoolduse lipulaeva ehk luksusbrändi Molton Brown.

Vaid esinduskaubamajades müüdavad ja viietärnihotellides kasutatavad Molton Brown’i tooted on lemmikuks mitmetele avalikkusele tuntud staaridele ja avaliku elu tegelastele. Lisaks on brändil 2013. aastast Briti kuningakoja sertifikaat ning kuningakoja ametliku tualett-tarvete varustaja staatus.

“Tallinki ilupoodide klient on nõudlik ja ootab tuntud laiatarbekosmeetika kõrval üha enam ka eksklusiivseid sarju,” rääkis Tallink Duty Free juht Aimar Pärna. “Meie sisseostuspetsialistid tegelevad igapäevaselt sellega, et leida uusi ja põnevaid brände, kellega koostööd teha. Eriti hea meel on meil selle üle, kui saame eestlastele kättesaadavaks teha mõne tuntud ja hinnatud brändi, kelle tooteid mujal Eestis veel saada pole.“

Londoni nahahooldusbrändi Molton Brown’i toodete hulka kuuluvad luksuslikud kehakreemid- ja koorijad, dušigeelid, seebid, vannivahud- ja õlid, parfüümid ning küünlad.

Lisaks Molton Brown’ile lisanduvad lähiajal Tallinki pardakaupluste ja e-poe valikusse ka eestlaste seas armastatud meigibränd Urban Decay ning kosmeetikaettevõtte Estée Lauderi gruppi kuuluv kaubamärk Origins.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070