Autor: Kaubandus.ee • 12. november 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Baltika avas uuendusliku tulevikupoe Verenni

Alates eelmise nädala lõpust on kaubandus- ja meelelahutuskeskuses T1 Mall of Tallinnas avatud uus kontseptpood Verenni, mis pakub senisest erinevat lähenemist ostlemisprotsessile ning poekülastusele tervikuna.
Foto: Ardo Kaljuvee

Uues kontseptsioonpoes on erilist tähelepanu pööratud poe ostukeskkonna teadlikumale disainile, et tagada külastajatele lihtne, kiire ning mugav kogemus.

Oma klientide aega hinnates on Verenni kaupluses riided ja aksessuaarid paigutatud vajaduspõhistesse tsoonidesse. Ostuprotsessile lisab uudsust nn beacon-tehnoloogia, mille abil on külastajal võimalik kiirelt huvipakkuva moetoote kohta infot koguda ning tutvuda kollektsioonide inspireerivate sünnilugudega. Verenni pakub lisaks ostlemiskogemusele võimalust osa saada erinevatest moesündmustest, olgu selleks siis kohtumised disaineritega, kollektsioonide esmaesitlused või elamust pakkuvad töötoad.

Foto: Ardo Kaljuvee

„Verenni pood on meie tulevikupood, nägemus, milliseks tahame saada. Samas on see testimise keskkond, kus katsetame uusi lahendusi, mida tahame klientidele pakkuda kõikides meie poodides,“ lausus poe avamisel Baltika jaekontseptsioonide direktor Maire Milder.

Poe disainimisel võeti eeskuju Euroopa moepealinnade analoogsetest butiikidest ning esinduspoodidest, sealhulgas uuriti innovaatilisi lahendusi nii interjööri kui ka kliendikogemuse osas. Eesmärgiks oli luua e-poe ning jaekeskkonna toimiv sümbioos, mille arendamisel võetakse aktiivselt arvesse ka klientide arvamust, eelistusi ning ootusi.

Avatud Verenni esinduspood, mis valmis koostöös agentuuridega Velvet ja JanKen Wisespace, ongi peegeldus kogutud inspireerivatest kaubandusedulugudest ning komfortne sümbioos moeelamustest ja tehnoloogiliste lahenduste ning klientide kogemuste tinglikust „laborist“.

Foto: Ardo Kaljuvee

Uuendusliku poe interjööris on kasutatud diivaneid Softrendilt, Raivo Raidmetsa ja Elmet Treieri disainitud toole, taimed on kauplusesse valinud Marek Jakob Leeri lillesalongist. Vèrenni sisekujundus on seega tähelepanuavaldus ning mõtteline kummardus eesti disainile, sidudes kokku kodumaise toote- ja moedisaini.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757