Autor: Kaubandus.ee • 14. november 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ketsikaupluste kett Sizeer sisenes Eesti turule

Vabajarõivaste ja -jalatsite kauplus Sizeer avas oma Eesti esimese ostukoha värskenenud Kristiine Keskuses.

„Oleme oodanud Sizeeri Eestisse juba pikka aega, et rikastada siinse turu vabaajarõivaste ja ketside valikut. See on kahtlemata suurepärane täiendus juba niigi tugevale Kristiine moekaupluste kooslusele,“ ütles Citycon Eesti kaubanduskeskuste juht Helen Metsvaht.

Sizeeri tootevalik on inspireeritud tänavakultuurist. Eriline rõhk on pandud laiale ketside valikule, kus on jalatseid igale maitsele. Kaupluses müüakse erinevate kvaliteetbrändide tooteid nagu näiteks Nike, adidas Originals, Reebok, Asics, Converse, Lacoste ja Vans.

Eesti esimene kauplus avati Kristiine Keskuse teisel korrusel 14. novembril.

Sizeer tegutseb Kesk- ja Ida-Euroopa turgudel omades üle 100 poe nii Poolas, Saksamaal, Tšehhis, Slovakkias, Balti riikides, Rumeenias, Ungaris kui Austrias. Kauplusi külastatakse igal aastal üle 55 miljoni korra. Kett kuulub Poola ettevõttele Marketing Investment Group S.A.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700