Autor: Kaubandus.ee • 14. november 2018

Ketsikaupluste kett Sizeer sisenes Eesti turule

Vabajarõivaste ja -jalatsite kauplus Sizeer avas oma Eesti esimese ostukoha värskenenud Kristiine Keskuses.

„Oleme oodanud Sizeeri Eestisse juba pikka aega, et rikastada siinse turu vabaajarõivaste ja ketside valikut. See on kahtlemata suurepärane täiendus juba niigi tugevale Kristiine moekaupluste kooslusele,“ ütles Citycon Eesti kaubanduskeskuste juht Helen Metsvaht.

Sizeeri tootevalik on inspireeritud tänavakultuurist. Eriline rõhk on pandud laiale ketside valikule, kus on jalatseid igale maitsele. Kaupluses müüakse erinevate kvaliteetbrändide tooteid nagu näiteks Nike, adidas Originals, Reebok, Asics, Converse, Lacoste ja Vans.

Eesti esimene kauplus avati Kristiine Keskuse teisel korrusel 14. novembril.

Sizeer tegutseb Kesk- ja Ida-Euroopa turgudel omades üle 100 poe nii Poolas, Saksamaal, Tšehhis, Slovakkias, Balti riikides, Rumeenias, Ungaris kui Austrias. Kauplusi külastatakse igal aastal üle 55 miljoni korra. Kett kuulub Poola ettevõttele Marketing Investment Group S.A.

Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700