AccountStudio • 22 november 2018

AccountStudio - lihtsalt kohandatav terviklik äritarkvara

Äritarkvara, mida on võimalik kohandada erinevate nõudmiste ja tegevusaladega väike- ja suurettevõtetele. Tarkvara liidestab ettevõtte e-poe nii, et tehingud e-poes kajastuvad ilma valu ja vaevata nii laos kui ka raamatupidamises.

AccountStudio tarkvara puhul on tegemist tervikliku äritarkvaraga, mida on lihtne kohandada erinevate nõudmiste ja tegevusaladega väike- ja suurettevõtetele. Meie peamine sihtgrupp on küll keskmise suurusega firmad, kuid kuna äritarkvara on järk-järgult laiendatav, ei ole takistusi ka suuremate ettevõtete nõudmiste täitmiseks. Vastavalt kliendi vajadusele saab iga moodulit kasutada lähtuvalt vajadusest nii eraldi kui ka koos.

AccountStudio on Account Studio OÜ äritarkvara lahendus, mis on mitmekülgne töövahend nii kaubanduses kui ka laomajanduses, kattes samuti ettevõtte tegevust toetavad valdkonnad nagu raamatupidamine, personali- ja palga- ning põhivaraarvestus.

Meie äritarkvara liidestab Teie ettevõtte e-poe nii, et tehingud e-poes kajastuvad ilma valu ja vaevata nii laos kui ka raamatupidamises. Võttes e-poe ja äritarkvara ühest kohast, välistad juba eos ohu, et e-poes ja raamatupidamisprogrammis hinnad või laoseisud ei ühti.

AccountStudio äritarkvara on pidevas arengus vastavalt turu- ja seadusest tulenevatele nõuetele. Oleme tarkvara turul olnud ja arendanud üle 20 aasta. Meil on pikaajaline kogemus lao-, logistika-, tootmis – ja raamatupidamistarkvara arendamisel ning erinevate liidestuste loomisel.

Pakume jätkusuutliku ja positiivset kasutajakogemust, nii raamatupidajatele, alustavatele ettevõtetele, väikeste- ja suurte ettevõtete juhtidele, raamatupidamisbüroodele kui ka laenuandjatele.

Nii raamatupidajat kui ka teiste programmi kasutajate võimalikud küsimused ja probleemid lahendab AccountStudio väga efektiivselt telefonitsi või e-kirja teel toimiv kasutajatugi. Kokkuleppel on võimalik korraldada on-site kasutajatugi ja loomulikult saab osaleda koolitustel AccounStudio kontoris.

Miks valida AccountStudio?

Terviklik finantstarkvara

Suur valik erinevaid mooduleid

Sobilik eri suuruses ettevõtetele

Loogilise ülesehitusega, kiirelt õpitav ja lihtne kasutada

Tähtsamad tegevused on automatiseeritud

UUS! Digiarhiiv

Lihtne jagada erinevaid töölõike

Arusaadav ja selge, ei mingeid peidetud lisatasusid

Paindlik hinnakujundus

Online ülevaade 24/7

E-pood ja äritarkvara on koos või lihtsalt sobitatavad

Kõik uuendused ja varukoopiad on hinnas

Meiega on turvaline

Meeldetuletused võlglastele paari minutiga!

Tutvu AccountStudio funktsioonaalsusega SIIN

Oleme avatud erinevatele arendustele! Meil on vastav ettevalmistus, oskused ja valmisolek luua täpselt Teile sobiv lahendus!

Jaga lugu:
KAUBANDUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kaubandusteemalised uudised igal nädalal enda postkasti.

Kaubandus.ee toetajad:

Maarit Eerme
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700