Autor: Kaubandus.ee • 26. november 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Avati uuenenud Eedeni keskus

Reedel, 23. novembril avati pidulikult Eedeni keskus ning kliendid said uuenenud keskust külastada järgmisel päeval.
Ehitustrustist Marko Raudsik, Eedeni nõukogu esimees Veljo Ipits ja Tartu abilinnapea Raimond Tamm
Foto: ViiVi Jarve

Laienduse avamisega sai keskus juurde ligi 8000 m2, mis kasvatas kogupinna 26 000 ruutmeetrini. Sellest 20 500 m2 hõlmavad 72 erinevat kauplust, teenindus- ja meelelahutuspinda. Lisandunud pinnast võtavad suure osa enda alla H&M rõivakauplus, uuel aastal avatav meelelahutuskompleks koos O’Learys spordipubi ja kinoga ning uus Kalda teelt keskusesse suubuv aatrium.

Lisaks moekauplusele H&M leiab rõivakaupluste hulgast ka mitmed nimekad outlet’id nagu Rademar Outlet ja Sportland Outlet. Eedeni rikkaliku kodu- ja elektroonikakaupade valikut täiendavad nüüdsest koduelektroonika kauplus Expert, kodu- ja hobikaupade kauplus Kraba ning mobiiltelefonide ja tarvikute kauplus Evelatus. Ilukaupade valikut laiendab tuntud Lõuna-Korea ilukaubamärk Holika Holika, kes avab Eedenis oma esimese ametliku esinduspoe Euroopas. Lastele pakub ohtralt vahvat tegevust üle 800 m² laiuv Pallipesa mängumaa, kus saab batuutidel ja pallimeres hullata ning aega veeta beebialal.

Loe lisaks
Eeden avalikustas uued rentnikud
Eedeni juhatuse liige Kaire Krevald ja nõukogu esimees Veljo Ipits
Foto: ViiVi Jarve
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757