Autor: Kaubandus.ee • 26. november 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Prisma avab oma esimese supermarketi vanalinnas

Eestis laienemist plaaniv Prisma avab oma esimese supermarketi järgmise aasta suvel Tallinna vanalinnas asuvas endises WW-Passaažis.
Foto: Erik Prozes

Vanalinna Prisma tuleb aadressile Aia 3, kus see hakkab tegutsema ööpäevaringselt avatud supermarketina. 1000-ruutmeetrise poe eesmärk on rahuldada linnaliku elustiiliga inimeste vajadusi ning fookus saab olema valmistoitudel, tervislikel valikutel, mugavatel ja kiiretel ostudel.

Prisma tegevdirektor Jussi Nummelin väljendas heameelt, et kett avab esimese uue kaupluse südalinnas, kus tulevased kliendid saavad samuti nautida Prisma head valikut ja häid hindu.

„Vanalinna Prisma on meie laienemisplaanide seisukohalt oluline samm, sest võimaldab brändi, sortimenti ja häid hindu tutvustada uuele sihtgrupile,“ ütles Nummelin. „Poe asukoht linna südames ei pea tähendama kõrgemaid hindu. Me tahame, et inimene saaks Vanalinna Prismas kiirelt ja mugavalt sooritada nii oma suuremad kui väiksemad ostud hoolimata kellaajast.“

Uue Vanalinna Prisma jaoks renoveeritakse endine WW-Passaaži hoone 2019. aasta kevadeks, misjärel alustatakse kaupluse sisustamisega ja avamise ettevalmistamisega.

„Loodetavasti saame juba üsna pea teavitada järgmiste uute kaupluste asukohtadest, sest mitmed läbirääkimised on jõudmas lõpusirgele,“ lisas Nummelin. „Et oma pika-ajalisi strateegilisi sihte saavutada avame lähiaastatel kokku 10 uut supermarketit. Soovime tulla oma klientidele lähemale ning avada uued kauplused kohtades, mis jäävad inimeste igapäevastele liikumisteedele või asuvad nende kodu- või töökoha läheduses. Selleks oleme avatud ka uutele kohtadele ja pakkumistele.”

Ööpäevaringselt avatud Vanalinna Prismaga üheaegselt avab samal aadressil teisel korrusel uksed ka 24/7 tegutsev jõusaal Gym!, omanik MyFitness jaoks saab see olema kolmas selline spordiklubi.

Prisma Peremarket tegutseb Eestis alates aastast 2000. Ketil on Tallinnas, Tartus ja Narvas ühtekokku kaheksa kauplust, mis pakuvad tööd ca 800 inimesele.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757