Autor: Kaubandus.ee • 29. mai 2019

Euroopa suurim jalanõude jaemüügikett Deichmann avab Eestis kaupluse

Augusti keskel avatakse Tallinnas Nautica kaubanduskeskuses Euroopa jalanõude jaekaubanduse turuliidri Deichmanni kauplus, tegemist on esimese Deichmanni poega Eestis.

“See on järjekordne esimene Nautica ostukeskuse jaoks. Avasime Põhjamaade suurima siseminigolfikeskuse Park Minigolfi, esimese Pepco kaupluse Eestis ja peatselt avame esimese Deichmanni poe Eestimaal. Jaemüüjad näevad Nauticas poe omamise juures eeliseid, sest asukoht kesklinnas tähendab palju külastajaid nii kohalike seast, kes siin elavad ja töötavad kui ka turistide seast, kes saabuvad või lahkuvad läbi D-terminali,” sõnas keskuse juhataja Olga Allik.

Turule sisenev Deichmann, mille peakorterid asuvad Saksamaal Essenis, asutati 1913. aastal ning on siiani 100% asutaja järeltulijate omanduses juba kolmandat põlvkonda. Ettevõte on jalanõude jaekaubanduse turuliider Euroopas.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070