Autor: Kaubandus.ee • 26. juuni 2019

Prisma avas ka Narva hüpermarketi ööpäevaringselt

Prisma avas Narva hüpermarketi ööpäevaringselt, mis avardab kindlasti narvakate võimalusi, kuna praegu on teised Narva kauplused kõik öösiti suletud.
Narva Prisma

„Soovime anda ka Narva ja teistele Ida-Virumaa elanikele võimaluse sooritada oma igapäevaostud just neile sobival ajal ning seetõttu oleme otsustanud avada juba viienda hüpermarketi ööpäevaringselt,“ põhjendas otsust Prisma regioonijuht Viktoria Smirnova.

Smirnova sõnul on kahel korral Narva kauplus juba ajutiselt ööpäevaringselt avatud olnud leidub kliente, kes soovivadki oma oste hilistel õhtutundidel või varahommikul teha. „Eelmisel aastal enne jõule ja nüüd jaanipäeva eel oli Narva hüpermarket kolmel päeval ööpäevaringselt avatud ning saime meid külastanud klientidelt palju positiivset tagasisidet. Sammu julgustab tegema ka asjaolu, et Tallinnas on meil juba kolm ja Tartus üks ööpäevaringselt avatud kauplust ja kliendid on selle hästi omaks võtnud.“

Narva Prisma on viies hüpermarket, mille Prisma Soome eeskujul ööpäevaringselt avab. 2018. aasta märtsi alguses hakkas kliente ööpäevaringselt teenindama Sikupilli Prisma. Sama aasta juunis alustas 24/7 tööd Mustamäe ja septembris Lasnamäe Prisma. 2019. aasta aprillis avati ööpäevaringselt ka Tartus asuv Sõbra Prisma.

Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700