Autor: Kaubandus.ee • 10. oktoober 2019

Maxima liitub suurtoetajana Ajujahi konkursiga

Eesti suurima äriideede konkursi toetajatega liitub sel hooajal Maxima Eesti, kellest saab SEB ja Elisa kõrval Ajujahi kolmas suurtoetaja. Maxima soovib koostööga tuua rohkem uuenduslikke lahendusi jaekaubandusse.
Edvinas Volkas
Foto: Raul Mee

Ajujahi tiimijuht Harri Tallinna sõnul annab Maxima lisandumine uusi võimalusi oma äriidee testimiseks ja turule toomiseks, tuues tiimidele koju kätte sissevaate konkurentsitihedale jaekaubandusturule. “Meil on igal aastal Ajujahis meeskondasid, kes sellise partneri abil suudaksid palju kiiremini edasi liikuda. Näiteks uudne süütegeel Biofire, mis on täna poekettides nii Eestis kui väljaspool Eestit, eelmise hooaja võitja Timey, kes toodab külmletikaupadele mõeldud indikaatoreid või Z-Basket, kes pakub poodides mugavat mobiilset makselahendust. Nende toodete turuletoomisel on sellise partneri abi juba esmases tootearenduse faasis väga suure lisandväärtusega,“ lisas Tallinn.

Maxima Eesti tegevdirektor Edvinas Volkase sõnul sai ettevõte innustust liituda Eesti suurima äriideede konkursiga viimaste aastate eduloodest, mis kinnitavad, et häid ja uuenduslikke lahendusi on võimalik pakkuda nii jaekaubandusele kui toiduainetööstusele. „Jaekaubanduses on nii palju erinevaid protsesse, mis mõjutavad klientide ostukogemust. Loodame, et sisulise koostööna leiame nii inspiratsiooni kui uusi põnevaid lahendusi, mida nii Maximas kui miks mitte ka mujal kaubandussektoris kasutusele võtta,” lisas Volkas.

Ajujaht on Eesti suurim äriideede konkurss, mis pakub ettevõtlusega alustamiseks intensiivset ja kõrgel tasemel arenguprogrammi, rahvusvahelise kogemusega mentorvõrgustikku ja rahastust äriidee elluviimiseks.

Ajujahi on ellu kutsunud Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus. Konkursi partner on SEB ja suurtoetajad Elisa ja Maxima Eesti. Konkursi elluviimist rahastab EAS Euroopa Regionaalarengu Fondi vahenditest. Ajujahti toetavad veel Lingvist, Advokaadibüroo TRINITI, UMA Workspace, Harku vald, Saue vald, Tallinna linn, Tartu linn, Pärnu linn.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757