Autor: Kaubandus.ee • 5. detsember 2019

Mida kliendid soovivad tanklapoest saada?

Alexela mugavuspoodide ostustatistikast selgub, et teel tarbitav toit ehk food-to-go on aastaga teinud hüppelise kasvu. Üha enam on eelistuses maitsev, kvaliteetne kiirtoit, samuti on kasvanud ootus menüü uuenemisest. Ühtlasi joonistub välja avatus uudistoodete katsetamiseks.

“Uuendame oma tanklapoodide menüüd kaks korda aastas,” märkis AS Alexela kaubandusjuht Tiiu Valk rääkides, et klient ootab ka tankla mugavuspoe toiduvalikutes uuendusi.

Viimatistest Alexela menüü uuendustest kõneledes tõi kaubandusjuht välja uudistoote Muffik, mille retsepti väljatöötamisest toote letile jõudmiseni kulus poolteist aastat tööd. “Muffiku idee sai alguse sellest, et hommikune pudrusöömine on jätkuvalt kasvav trend. Ent pudrutopsiga ringi käia ei ole sugugi mugav. Kuidas kombineerida mugavus ja lemmikhommikusöök, nende mõtetega hakkas Alexela kaubandus mängima,“ rääkis Valk uue toote valmimisprotsessist.

Millised food-to-go palad troonivad ostude tipus?

Võileibade müük näitab Alexela mugavuspoodides pooleteistkordset kasvu. Ühtlasi on menüüsse toodud kaks uut väekat võileiba. Kohapeal valmistatud wrapid on võrreldes aastataguse perioodiga teinud pea kahekordse kasvu. Esiviisiku toidupaladest troonivad ostude tipus erineva täidisega hot dogid. Erineva täidisega hot doge ostetakse tanklaketi mugavuspoodidest üle 300 päevas.

Tanklatoitude esiviisik oktoobrikuus

1.Hot dog

2.Grillburger krõbepeekoniga

3.Hamburger värske salatiga

4.Rukkivõiku veiselihasingiga

5.Pudrumuffik (valmistatud täistera kaerahelvestest)

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070