Autor: Priit Pokk • 5. märts 2020

Palgasurve kiusab jaekette

Palgasurve mõjutab ka kauplustekette, mis muudab töötaja hoidmise raskemaks, nentisid Rimi ja Maxima personalijuhid.
Rimi on üks kauplustekett mitme seas, kes üritab vähenevaid töökäsi lahendada automatiseerimisega.
Foto: Raul Mee

Rimi personalijuht Kaire Tero ütles, et palgasurvet on turul jätkuvalt tunda, ent palkade kiire kasv ei ole halb näitaja, kui sellega suureneb ka loodav lisandväärtus. Praegu Eestis see paraku alati nii ei ole, nentis ta.

Maxima Eesti personalijuht Lea Kimber näeb, et palgasurve on kõigis erasektori ettevõtetes, aga on põletavam just kauplustes. "Jaekaubanduse töötasud ei ole ja ei saagi olema mitte üheski riigis kõrgeimate killast," ütles Kimber.

Loe lisaks
Hulgi- ja jaekaubanduse brutokuupalk tõusis aastaga 7,4%

Tema sõnul ei konkureeri nad tööjõu pärast ainult jaekaubanduskettidega, vaid ka teiste tööandjatega, kelle väärtuspakkumine parem ja töötasud suuremad. "Ning seal jääme konkurentsis palkade pärast sageli alla," märkis ta.

Kimberi sõnul tõstis Maxima kõigi kaubandustöötajate töötasusid rohkem, kui tõusis Eestis keskmine palk.

Võimalike tööde automatiseerimine ja iseteeninduskassade levik võimaldab töötajatele ka kõrgemat tasu maksta, lisas Maxima personalijuht. Automatiseerimist kasutab ka Rimi, kuid nemad ei näe selle põhjusena palkade kiiret kasvu, vaid vajadust veavad pigem üldine kiire tehnoloogia areng, soov kliendile mugavamat ja kiiremat teenindust pakkuda ning ambitsioon protsesse ettevõttesiseselt ka töötajatele lihtsustada.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757