Autor: Kaubandus.ee • 27. märts 2020

Bolt käivitab ettevõtetele pakiveoteenuse

Bolt käivitab Tallinnas ja Tartus pakiveo teenuse, mis võimaldab ettevõtetel saata enda klientidele pakke soodsalt ning kiirelt. Teenus toimib läbi veebiliidese ning saadetis jõuab kohale mõne tunniga.

Bolt hakkab pakke vedama
Autor: Liis Treimann

“Bolt Business Delivery pakiveoteenusega saame ettevõtetele praeguses keerulises olukorras abiks olla, kasutades oma laia juhtide võrgustikku ja kogemust transporditeenuse pakkumisel. Teenust saavad kasutada kõik ettevõtted, näiteks restoranid, toidupoed ja lillekauplused,” kommenteeris Bolti Eesti tegevjuht Aleksei Kolesnikov.

Bolt Business Delivery pakiveoteenus toimib läbi mugava veebikeskkonna. Sõltuvalt kullerite koormusest ja vahemaast võib pakk kliendini jõuda isegi tunni ajaga, pikema vahemaa ja suurema koormuse puhul kauem, kuid kindlasti samal kuupäeval. Ettevõtted saavad oma tellimused üles laadida CSV failina või lisada need manuaalselt. Kuller on võimalik tellida kohe või määrata täpne paki saatmise aeg kuni 48 tunni jooksul.

Tellimuse lisamisel näeb saatja teenuse eeldatavat hinda. Tellimuse kinnitamisel saadab Bolt kulleri, kes kokkulepitud ajal ja kohas tellimuse peale võtab. Paki mõõtmed peavad olema sellised, et see mahuks sedaani suurusesse autosse. Tellimust saab jälgida reaalajas, saatja saab teateid veebiliideses ning klient saab SMS-i saadetise eeldatava saabumisaja ning kulleri kontaktandmetega.

Bolt käivitab teenuse esmalt Tallinnas ja Tartus ja soovib seda võimalikult kiiresti laiendada ka teistesse Eesti linnadesse. COVID-19 viiruse leviku ajal toimuvad kõik Bolti kohaleveoteenused kontaktivabalt. Müüja peab täpsustama, kuhu kuller paki jätma peab ning kuller ei puutu kliendiga kokku.

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Merilin MerilaKaubandus.ee toimetaja Tel: 5 105 933
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700