Autor: Maarit Eerme • 31. märts 2020
Ainult tellijatele

Kriis sunnib looma ja korrastama e-poodi

Eesti e-kaubanduse liidu juht Tõnu Väät rääkis Äripäeva raadio hommikuprogrammis, kuidas kriisis on üks võitja e-kaubandus. Tarbijamugavus muutub kriisis palju, sest paljud ettevõtted on sunnitud e-poode avama.

„Enne koroonakriisi oli Eesti e-kaubanduse maht kogu jaekaubandusest umbes 10%, siis praegu on e-kaubanduse osakaal paljudel kauplejatel 100%, kuna see on praeguses olukorras ainuke võimalus midagi müüa,“ ütles Väät ning lisas, et hetkel ostetakse kõige enam toitu ja esmatarbekaupu. Tema sõnul kasvab e-kaubanduse maht igal aastal 25-35%.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700
Kristina Madisson-LahtKaubandus.ee ajakirjanikTel: 55 656 354