Autor: Priit Pokk • 6. aprill 2020

Remmelkoor: kulud tuleb kokku tõmmata, et saneerimine õnnestuks

Pro Kapitali juhatuse liikme Allan Remmelkoore sõnul on piisavalt põhjust uskuda, et kaubanduskeskuse T1 Mall of Tallinna emafirma saneerimine õnnestub, kuid selleks tuleb pikaajaliselt kulusid kokku tõmmata.
Pro Kapitali juhatuse liige ja T1 Mall of Tallinna juht Allan Remmelkoor.
Foto: Raul Mee

"Esmane tegevus on praegu saneerimiskava koostamine, mis sisaldab meie tegevusi ja suundi praegu ning niinimetatud post-COVID maailmas. Kuna tegu on meie äriplaaniga kogu saneerimise perioodiks, tahame oma tegevuskava enne selle avalikku kommunikeerimist esimeses etapis läbi arutada ka kohtu poolt määratud saneerimisnõustajaga ja muidugi ka võlausaldajatega, sest nende enamuse ning kohtu otsustada on see, kas sündiv plaan kinnitatakse. Ettevõtte juhtkonnana me ise usume saneerimise võimalikkusesse ja vajalikkusesse ning sellesse, et suudame teha head koostööd nii saneerimisnõustaja kui võlausaldajatega," sõnas ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757