Autor: Logistikauudised.ee • 30. aprill 2020

Salome Auto lõpetab Opeli müügi

AS Salome Autol lõppeb 30. aprillist leping Baltikumi Opeli importööri Länsi Autoga, ettevõte jätkab Opeli varuosade müügiga ning garantiid mitte omavate Opelite remondi ja hooldusega.
Mis saab Kadaka tee salongist edasi, teatab ettevõte lähitulevikus.
Foto: Salome Auto

„Salome Autol lõpeb leping Opeliga 30.04.2020 ja uut lepingut me Baltikumi uue maaletooja Länsi Autoga ei sõlminud. Jätkame Opeli varuosade müügiga ning garantiid mitte omavate Opelite remondi ja hooldusega,“ ütles Salome Auto juht Tõnu Savi logistikauudistele.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757