Autor: Älian Mägi • 7. mai 2020

Wolt ja Bolt päästavad restoranimaailma

Restoranide maastikult on tulnud selle kriisi ajal mitmeid huvitavaid välgatusi, milledest nii mõnestki võib saada uus normaalsus tulevikus või vähemalt pikema aja vältel. Vapiano restoranide turundusjuht Älian Mägi kirjutab kogemusest, kui mõned nädalad tagasi restoran avati ning hakati toitu kaasa müüma.
Vapiano edukal taasavamisel mängis olulist rolli Wolt ja Bolt
Foto: Erik Prozes

Selge on see, et lähiajal kogunemisi ei toimu ja kui ka võib, siis inimesed on alalhoidlikud ja restoranid inimestest pungil olema ei saa. Hea uudis on aga see, et inimesed hindavad aina enam valmis toitu ja toidu koju tellimise võimalust. Saame seda nüüd omast kogemusest täiesti kindlalt kinnitada, sest Vapiano avas taas oma esimese restorani kaasa tellimusteks ja positiivne vastuvõtt meie fännide poolt ületas kõiki ootusi.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070