Autorid: Aivar Hundimägi, Maarit Eerme • 13. mai 2020

Pärnits: Maailmakuulsad brändid võivad Eestist lahkuda

Eestis esindatud maailmakuulsad brändid võivad raskuste korral hakata siinset tegevust lõpetama, kuna Eestis ja ka Baltikumis laiemalt ei ole piisavalt palju tarbijaid, ütles Ülemiste keskuse juht Guido Pärnits.
Ülemiste keskuse juht Guido Pärnits
Foto: Andras Kralla

Keskuse juhi sõnul on kaks esimest avamispäeva olnud ilusamad, kui nad arvasid. „Me ootasime vähem inimesi, kui lõpuks kokku tuli. See näitab, et inimesed on hästi toimivaid kauplusi oma igapäeva elus vaja.“

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757