Autor: Maarit Eerme • 15. mai 2020
Ainult tellijatele

Regulaarsed ostlejad on e-kaupmehe jaoks kulla hinnaga

Eestis moodustavad kõigist ostlejatest regulaarsed e-ostlejad 38% ning nad teevad aasta jooksul keskmiselt 30 ostu. DPD Eesti müügi- ja turundusjuht Janek Kivimurd ütles, et need inimesed on e-kaupmehe jaoks kulla hinnaga. Loe, mida regulaarsed e-ostlejad just e-poes hindavad.

Autor: Freepik.com

DPD Baltikumi äriarenduse juhi Margot Heinsalu sõnul on Eestis hakanud inimesed rohkem e-kanali kaudu ostma kui varem. Praegune koroonakriis võib tema hinnangul kogu praeguse pildi järgmise aasta uuringuks sassi ajada. Täna teevad inimesed rohkem e-poest oste, kui eelnevalt. „Koroonaviirus tuli äkitselt ning keegi ei ennustanud, et e-kaubanduse areng hokikepina üles poole lendab. Mis saab peale koroonat, ei tea keegi, kuid eelnevale tasemele see tase ei lange.“

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700
Kristina Madisson-LahtKaubandus.ee ajakirjanikTel: 55 656 354