Autor: Maarit Eerme • 2. juuni 2020

Altia Eesti soovib kasvatada oma turuosa siseturul

Alkohoolsete jookide tootmise ja hulgimüügiga tegeleva Altia Eesti müügitulu jäi eelmisel aastal tunamullusega samale tasemele. 2019. aastal jõudis ettevõte kasumisse.
Altia Eesti AS tootmiskompleks Tabasalu lähistel
Foto: Eiko Kink

Altia Eesti kasum 2019. aastal oli 670 tuhat eurot, mis on põhiliselt tingitud suurenenud müügitulust ja muutunud müügikanalite struktuurist. 2019. aasta oldi aktiivne müügis ja turunduses. Tasakaalustatud tooteportfell tagas võimaluse töötada efektiivselt ja fokuseeritud iga toote ja kliendiga.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757