Autor: Äripäev • 11. juuni 2020

Zara omanik panustab laienemisse kolm miljardit

Kiirmoebrändi Zara omanik Inditex teatas, et investeerib selliste brändide nagu Zara ja Bershka laiendamisse pea 3 miljardit dollarit, et laiendada nii veebipoode kui ka füüsilisi kauplusi, kirjutab Bloomberg.
Zara kauplus Kanadas, Torontos.
Foto: Reuters/Scanpix

Karantiini tõttu oli kahe kuu jooksul suletud pea 90% Inditexi kauplustest. Ettevõte otsib seega kõiki võimalusi, et oma äri taas käima saada. Nii plaanib suurfirma umbes miljard dollarit suunata veebiärri ning ülejäänud umbes kaks miljardit omakorda füüsiliste kaupluste arengusse järgmise kolme aasta jooksul.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757