Autor: Priit Pokk • 17. juuni 2020

Alkohoolsete jookide hulgimüüja tahab osta poolt Lidot

Luksemburgi alkoholitootja ja hulgimüüja Amber Beverage Group (ABG) tahab osta vähemusosalust Läti restoraniketis Lido, selgub konkurentsiameti teatest.
Lido Riia lennujaamas.
Foto: Andras Kralla

Ettevõtted kirjutasid mais alla kavatsuste protokollile, millega Amber Beverage Group (ABG) soovib omandada 49% Lido aktsiatest. Selle juures jääb ABG-l õigus nimetada kaks oma liiget ettevõtte nõukogusse, samuti saab alkoholikontsern õiguse vetostada suuremat laenuvõtmist, dividendi maksmist või investeeringuplaane.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700