Autor: Kaubandus.ee • 19. juuni 2020

Rimi Eesti uueks ostudirektoriks saab Maris Rannus

Rimi Eesti ostudirektor Margus Amor hakkab alates 01. augustist juhtima Rimi Balticu non-foodi meeskonda ning asub tööle Riiga, Rimi Eesti ostudirektoriks saab Maris Rannus.
Maris Rannus
Foto: Rimi Eesti Food

„Meie ettevõte peab organisatsioonisisest rotatsiooni tähtsaks, sest see aitab hoida firmat elava, areneva ja pürgivana,“ ütles Rimi Eesti tegevjuht Vaido Padumäe. „Olen veendunud, et Marguse ja Marise tulemusi toov töö Rimis jätkub heas rütmis ning meie koostööpartneritele on muudatused heaks uudiseks. Alustame peagi ka Marisele väärika järeltulija otsinguid.“

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757