Uudised
Ainult tellijale

Luminor: inimesed on hakanud taas reisima ja väljas sööma

Luminor panga kaarditehingute statistika näitab, et inimesed on pärast koroonaviirusest tingitud piiranguid hakanud taas reisima ja väljas sööma. Kui restoranides einestatakse juba natuke rohkem kui aasta alguses, siis reisikulutuste täieliku taastumiseni on veel pikk tee minna.

Restoranides söömine on võrreldes aasta algusega kasvanud  Foto: Raul Mee

„Näeme oma maksete statistikast, et tavapärane eluviis on taastumas, kuid mõni sektor on olnud kiirema taastumisega kui teine,“ selgitas Luminori kliendipakkumiste juht Ele Reiljan. Luminori kaardimaksete statistika järgi langesid klientide reisikulutused aprilliks aasta algusega võrreldes 91 protsenti, kuid juuni lõpuks oli see taastunud pea poole võrra ehk 44 protsenti. „Täieliku taastumiseni on veel pool teed minna, kuid trend on positiivne ja taastumine olnud üllatavalt kiire.“

VORMISTA TELLIMUS JA SAAD LIGIPÄÄSU:
 • valdkonna uudistele ja intervjuudele
 • väärt nõuannetele valdkonna spetsialistidelt
 • kaubandusteemaliste raadiosaadete kokkuvõtetele
 • kaubandusettevõtete majandustulemustele
 • valdkonna ürituste kokkuvõtvatele artiklitele
 • Jaga lugu:
  KAUBANDUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad kaubandusteemalised uudised igal nädalal enda postkasti.

  Kaubandus.ee toetajad:

  Maarit Eerme
  Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
  Cätlin Puhkan
  Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700